Hovedentrepriser

Overlad trygt dit byggeprojekt til os

Med vores mange år i branchen, har vi en lang række pålidelige samarbejdspartnere og underleverendører. Vi er derfor perfekt stillet til at varetage hovedentreprisen af dit byggeprojekt.

Igennem vores netværk af underleverendører kan vi tilbyde følgende; alt indenfor VVS og gas installationer, kloakmester, flise- og murerarbejde, elarbejde og malearbejder.

Lundblad-Hansen styrer projektet fra A til Z. Vi udarbejder tidsplan, hyrer og leder under-entreprenører og tager os af tidsplan og koordinering.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på hovedentreprisen.

Vi sætter en ære i at levere et arbejde af høj kvalitet, som vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Med vores mangeårige erfaring og ekspertise inden for feltet kan vi sikre et resultat, der lever op til dine krav og forventninger. Et flot resultat som holder i mange år.

Vil du have et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt, så kontakt os på telefon 31 36 91 91.

Vand, varme & sanitet

Vi tilbyder blandt andet følgende serviceområder; vand, varme, sanitet, naturgas, solvarme, fjernvarme og blikkenslager opgaver.

Elarbejde

Vi påtager os opgaver indenfor de følgende områder; el-installationer, hårde hvidevarer, ny-og tilbygning, luft/luft varmepumper, luft/vand varmepumper, solceller mm…

Flise & murerarbejde

Udskiftning af fliser, reparation af murværk og fuger, vandskuring, udskiftning af sålbænke, opmuring, ind- og udvendigt.

Malerarbejde

Vi tilbyder at løse opgaver indenfor de følgende områder; indendørs malerarbejde, udendørs malerarbjde, opsætning af tapet, opsætning af filt.