Testimonials

Læs hvad kunderne har at sige om os…

Vi har haft besøg af Lundblad-Hansen flere gange. De har både lavet carport, nyt køkken og gulve hos os. De kommer til tiden og udfører et rigtig godt stykke arbejde. Vi giver derfor Lundblad-Hansen de varmeste anbefalinger.
Christian Stegenborg Jørgensen

Tilbygning på 78 m2 (tre værelser + badeværelse)

Tømrerfirmaet Lundblad-Hansen var hovedentreprenør på vores tilbygning i 2021. De gennemførte projektet særdeles kompetent særligt med hensyn til styring af tidsplan, sikring af kvalitet hos øvrige håndværkere (murer, kloak, vvs, elektriker og maler) samt at projektet blev gennemført til aftalte pris.

Jens Heide

Lundblad-Hansen er mega dygtige. Man kan være stensikker på 1. klasse kvalitetsarbejde!

Pia Sloth Nilsson

Lundblad-Hansen er utrolig professionel, dygtig som bare pokker.

Sarah Staack-Meyer

Lundblad-Hansen har lavet gulvvarme, nyt trægulv og monteret køkken hos os.
De lavede det hele i én omgang, hvor de samtidig forlængede en væg og lavede en specialbygget reol på mål, som blev den perfekte afslutning på vores køkken.
Lundblad-Hansen sørgede også for elektriker, murer og maler. Vi havde et godt samarbejde gennem hele processen – særligt med Henrik som stod for koordinationen, men også med de andre håndværkere, som var inde over. Alle håndværkerne kom til de aftalte tider, og Henrik koordinerede det hele, så vores hus ikke var byggeplads alt for længe…

 

Der blev også fundet gode løsninger, på de problemer man støder på under ombygning af et ældre hus. Vi valgte Lundblad-Hansen til opgaven, fordi de tidligere har lavet et badeværelse for os, hvor vi havde samme gode oplevelse, og vil klart anbefale dem til lignende opgaver.
Nanna og Rasmus - Amager

Vi har af flere omgange benyttet Lundblad-Hansen som er meget dygtige håndværkere. Der er ingen af de udfordringer, vi har givet dem, som de ikke har løst perfekt. Udskiftning af gulve, nye indbyggede reoler, ny terrasse. Vi har været meget tilfredse, også i forhold til at holde tiden og den aftalte pris.

Stig Thorsboe